29/4

Lycka är att vara glad


*

Igår sov Max hos Julia för hundronde gången! Det var ju tamejfan trevligt att det löste sig :)

28/4

Nu sitter jag i skolan, lyssnar på mina Mandosar, orkar inte jobba och är ganska speedad.
Ska skriva om högerxtreminist, vad nu de  är.  Igår var jag på möte i stallet, vi ska vara med i en brännbollstunering på gärdet om några veckor, och Erika the shiet ska spela. Haha vi kommer skämma ut oss så himla hårt!
Äsch, nu ska jag skriva lite på so:n!


Jag har för övrigt fjärilar i magen'

<3

26/4

Så, nu tyckte han att jag blev jobbig när jag inte ville ha fler bilder på Fernando Torres :) Som han säger är han själv... eller han säger att det är han på bilderna, ni fattar om ni läser slutet på förra inlägget!

Men om nån vill lägga till honom så: [email protected] , Men det är Torres på bilderna ;) Jag åkte på en block,, så nu får jag inte retas mer med honom.

Jag glömde min tandborste hos min syster, fuuuck! xD min coola tandborste. Jaja. Nu smiter jag iväg från datan för idag!
Blir nog lite van Veetaren om en kvart, när de börjar igen!

<3

26/4

Jag har just precis kommit hem från min systers pojkväns landställe på Tyresö, där jag har tillbringat hela dagen med dom och några andra. Superhärligt!

Det gick bra att jobba igår, men jag blev mör och fötterna var helt svullna när jag kom hem av allt gående, men det var bara att ladda om. Blev hämtad av syrran, åkte hem till henne och käka och sen drog vi till Globen, anexet där Mando Diao var, heeeeerregud vad det var bra. Seriöst, jag har tyckt dom är grymma förut, asså jag är fan kär, dom är otroligt jävla  bra!!!!! Stod längst fram, fast lite på kanten, men det gjorde inget, såg grymt bra!

Trots all lycka har jag ju musikprov imorgon. Kom jag på för en halvtimme sen. eh, det kommer nog inte gå så bra! haha jaja!

Nu ska jag äga sönder "Torres"!!!!!!!

<3

24/4

Idag blev jag hämtad efter skolan av Elli på moppe, sen åkte vi hem till henne, bytte om och åkte in till stan. Där kollade vi på kläder o prylar, sen köpte vi donken och gick till humlegården, kollade på skejtare och åt! Jättemyyyysigt! :D Underbart väder!

I morgon ska jag jobba, så jag ska sova rätt tidigt idag, är faktiskt trött, haha. Är inte särskilt taggad, måste evt åka moppe, kvart i sju i morron bitti. jippi. not!
Jaja det löser sig! Jag kastar in ett snabbt inlägg i morgon när jag kommer hem hoppas jag, kommer ha bråttom, ska ju på MANDO DIAOS KONSERT!!! :D
Vi får la se!

Nu ska jag kolla på tv tills jag stupar!

<3


24/4

Underbar dag, hoppas jag!
Sov som en stock idag, första gången på länge!
Hoppade min älsklingsPloppis igår, det gick inte så bra, fast sista rundan var han fin, men hanär min loverboy ändå. Aja, nu måste jag skutta till tåget!  (Inget prov eller nått idag, yes yes yes! )
Och solen skiner, Ipoden är laddad och jag är glad

<3

22/4

En braaa dag helt enkelt. Som klingar fint, muahaha

Var hemma hos Hanna efter skolan, sen trallade Kakan dit coh vi pratade och drack te i massor. Sen skulle Hanna dansa och jag o Kakan bege oss hemåt, då vi möter någon! :O  SJUKT! helt galet asså, haha! Sen trallade vi runt lite innan vi gick hem, det var skönt att vara ute en stund!

Nu ska jag och Nicolen kolla på utlandssemester för nästa år, dags att börja spara nu, så det är nice att veta ungefär hur mkt det kommer kosta!

Längtar till på tisdag!

<3


21/4

FÖRRESTEN!
Idag när vi som sagt var i Täby, så möter jag min bästa vän (hon vet det bara inte än), Caroline Af Ugglas. Döööööö coolt!
Tänkte bara säga det till er som undra. Jag kan inte släppa det asså!
(hahaha)




Go carro!

21/4

Oh oh oh oh oh maaaj gaaard

vet inte varför. Seriöst. Jag har varit speedad heeeela dagen, sen försvann det lite när emma hade motionerat mig i täby centrum och hyperspurtat till tåget, hon kan gå så jäkla fort asså.... Men sen när jag kom hem, då kom det tillbaka, så då drog jag på mig träningskläder och stack ut  o sprang en sväng. Fick lite svårt att andas, så tog det lugnt. Tror att det har att göra med allergin, måste snart till doktorn anyway o få nya mediciner :(

jaaaaaa, sen är det väl chiill den här veckan, nationella i matte på torsdag, annars sjukt lugnt! hm. Eller, jobba på lördag, OCH SEN MANDO DIAO KONSERT! nice nice nice nice, jag har väääärldens bästa syster! :D

aja, Jag hoppas hoppas

Har förresten trackaserat min kompis bror idag. För nått han tyckte var otroligt pinsamt, det märkte jag, hihi! Och han kommer få veta det för resten av sitt liv. MOAHAHAHA

Energidricka hade vart gott, har nåra, men det är förbjudet idag. Då kommer jag väl ligga och hoppa i sömnen av speed.
Förresten, eller äh :)

<3

18/4


Vid middagen fick jag höra att en tjej i min lillesysters klass, 6års, kallar min lillesyster för elaka saker. Då förväntade jag mig typ "hora" eller nått sånt, det är inte direkt ovanligt att små barn kan det (men hon kan inte sånt.. ) men sen visade det sig att de fula orden var bland annat "kospena, kalkonrumpa, åsneprutt", liksom, hur går det att låta bli att skratta? ;)


18/7


Uttråkad.

Ska vi bråka?

Bra erika, bra!

15/4

En dag som gått ut på skola, omprov, plugga matte. Och en heeeel del leenden!  (a)
Hämtat min mobil från lagningen, det satt en liten söt lapp på skärmen: "jag har saknat dig!" , haha garvade som en galning!

Nu har jag iallafall bestämt en sak. Mitt löshår ska UT UT UT , och mitt ska färgas på nytt, klippas till och i med slingor. Ska boka tid i morgon, och. jag är galet taggad!

nu väntar jag på absolut ingenting. synd att det inte är lov, då vet jag var jag hade gjort! :D

<3

14/4

IGÅR SKULLE DET VART TIO MÅNADER!


hahahahaha ;D


<3


13/4

Tiden bara går och går.
och i morgon är det skola igen.... ;)


Idag har jag groomat åt kvacki när hon dressyrtränade (körning). blev hämtad vid tio och sen åkte vi och hämtade häst. Som alltid krångel med transporten och den ponnyn, men allt löser sig! :) Härlig lunch i stallet när vi var hemma igen!

Mamma & pappa kom hem inatt, dom har ju vart i åre och kollat på en lägenhet i ett hus. så vi får se hur det blir, men det var tydligen fint iallafall!

nu borde jag verkligen skriva om Sri Lanka. borde borde borde. Men jag har skrivit mycket nu, iallafall om man jämför med det jag hade gjort innan (=ingenting). 

Btw, i fredags, tävlade jag Plopp :) Hoppning, och bebisen och jag vann vår klass! Trodde jag inte, men det var skoj! Däremot är jag lite lack över att nicole hamnade utanför plac. , det såg tokbra ut... Bara hästen som var lite knas, men han verkar ju ha lite hingst-hormoner...... xD

Aja, franskaprov, matteprov, nationella prov. nått mer prov har jag förmodligen också den här veckan. Jihaa! -_-'

Btw, den 29 maj, är jag fett me ledig!!! Visste inte om jag skulle få det för päronen, men det fick jag :D Det är ju SM i dressyr då fan!  :) 

nu ska jag faktiskt skriva lite på So:n. och hämta lite godis, fick ännu ett påskägg idag av min gullis-syster! :)

<3

7/4

Ibland händer det saker man verkligen inte är beredd på. Ibland är det bäst att inte tänka för mycket på det. Men allt gick bra än så länge, är glad för det.

varför, manlig pms kärring? väx uppppppppp

shoppat massa idag med nicolen , supernice! pappa fixade bensin till moppen och jag har lärt mig tanka, men bara från en dunk, men ändå.
Övernattning i stallet i morrn, men jag o nicole drar tidigare, båda har grejs på torsdag morgon...

förresten, nämnde jag någon manlig pms kärring. LACKARRRR

1/4

ÖÖH?



1/4

April april!  :D

Skolan idag, sen var jag med Nicole :) Det var meningen att vi skulle springa men vi typ, eh gjorde inte det! Vi gick till sjön och satt och pratade jättelänge, så himla mysigt!
Snart lov, åh vad jag längtar!!
Och idag var det ännu varmare, härligt!!!

<3

RSS 2.0