27/2

Idag har jag varit hemma hos Nicole och vi har slingat hennes hår! Hon är nöjd och jag är nöjd, tihi :D
Vi hade diverse idéer idag också, som alltid, så vi tog bl.a. på oss alla hennes medaljer (a) haha
Vi har en affärsidé, Boss & King, frisörsalong-hamburgerestaurang-korvtjorre och förmodligen nått mer. Haha! :D Let's do it! ;) BILDER KOMMER! haha :)

Nu har jag precis duschat och ska sätta i mitt nyköpta anti-breakage leave-in balsam och ge pappa en rak höger. Han skickar dumma mejl till mig, med pussel för osmarta, haha x)

<33


26/2



Stallet idag, ganska tidigt. Det blev krångligt av ett skäl jag inte tänker dra upp här, var tvungen att åka hem efter tävlingen och passa min lillesyster. Med en klump i magen. Fick skjuts till stallet sen igen och var där från typ tre. Var med Nicole, pratade massor, vi hade microdejt ! Dessutom vet vi en hemlighet som inte många andra vet. SOM SYNS!
Vi dampar fan alltid med nått, och idag var vi rätt hemliga av oss, haha! Hon messade med Jocke, det var skitkul, hon blev fett speedad!

Snö igen, trött på denna snö alltså, Den är bra när det är kallt, men när det bara är slask är det inte roligt alls.
I morrn ska jag hänga sönder med Nicolegummiboll, ´vi ska slinga hennes hår! Hoppas det blir bra! Lite sovmorgon också ger hon mig, skönt! Bilder från i morgon kommer kan jag lova.

<3

25/2

Idag har varit en bra dag, en dag som man känner att den verkligen inte bara försvann! :)

Var i stallet vid nio, mockade och fixade till hästarna, dom var i hagen och jag ville inte ta in dom, det var rätt okej väder så det var nog skönt för dom att vara ute, borstade mkt på dom igår :)  Så vid tio var jag klar, och gick hem! Då var det frukostdags och sen väntade jag på att elli skulle komma osså skulle vi till väsjö backen :D
de var skitkul ! Lite slabbigt men men! Vi åkte så länge det gick, tills det blev jobbigt att se skillnaden mellan snö och himmel liksom ! Då kollade vi på jibberboysen medan vi väntade på hennes pappa, JÄVLAR VAD DOM KAN ÅKA!!! xD
Liftgubben kallade mig "diamanten" bara för att jag har en sån där liten grej på tanden som glittrar! :P uschaa på han

Nu har vi gäster, och jag funderar på när jag ska åka till veda i morrn. antingen lite sovmorgon eller inte. åh.. jaja..


24/2

Två månader sen julafton. 16 dagar till min födelsedag, då Sverige, då blir jag stor.

Idag har jag och Elliot varit ute på nya äventyr! Tack för en väldigt händelserik dag sötis! :D haha :)
Sen var det jobba på veda, det gick bra men jag saknade ju såklart min nicolis, men kajsa hjälpte till idga, tack så jättemycket ! :)

Sitter och pratar med lite folk nu på msn och känner att jag inte kan vara vaken speciellt länge till!

Jag och någon ska ha en fight, klockan fyra, någon gång , i en okänd lokal. Jag hejar på mig!!  tihi!

<33

LITEN! :D

Detta är min kompis Jocke, som jag lyckades hitta en bild på när han var liteeeen! Kolla sööööööt! :D


 
Du vet hur mycket du betyder för mig skrutt! :)  <3

härligt

Ponnycupen heeela dan' idag  :)
Jag och pappa åkte till stallet vid åtta, därifrån åkte vi med resten av laget till Upplands Bro och tävlade dressyr mot dom. Fick en supertrevlig häst, mjuk och fin, bra steg och så. Jättemysig! Men brudarna där lackade bl.a. våran tränare sönder på, alltså, hon skällde ut dem x)  haha aja, det är historia.. men en tjej var jättesneel.
Donken, och sen vidare till östermalm. Där hade dem glömt att det var tävling x) så när vi hade väntat en timme ringdes det en himla massa och tillslut blev det en Walk over (Vi vann xP ) , så sen åkte vi hemåt igen!
Jag och Kajsa var lätt dom åksjukaste på hela dagen.... :S xD

Snart kommer det in en gollig bild! :O  :D

<3

Mysigt!

Skööööön dag idag!  :)
Först so-prov som tog hela lektionen, typ 1 och en halv timme men men. Sen flöt dagen på, rätt mysigt!
Slutade tio i två, för att vi skulle hinna med tåget, och nu väntar jag på att Malin ska sluta så att jag kan smita hem till henne! :)

Ikväll ska jag kolla på BOLT, yeeah 
 
Pussilull ♥ 

The messengers


JAG VILL SE!

  
Jag vill se :)

ny blogg nytt drag

Okej, skrotar den gamla bloggen. skrev ändå verkligen aldrig !

Idag har jag och min gullis Nicole varit i Täby och sett Yes Man på bio. Tjockade oss med både popcorn och godis, mådde rätt tråkigt illa efter, haha.
Köpte en ros där, som blev rejält inpackad, så påväg till tåget skalade jag den lite så att det slapp se ut som att jag höll i ett gevär eller nått! Sen åkte vi till centrum, köpte cola på order hemifrån, och sen tog vi bussen hem. Mamma & pappa blev supergladisar över rosen, och den var riktigt fin! :)
Tack för en supermysig dag nicolen! <3

Inget speciellt händer nu ikväll. Har pluggat in dressyrprogrammet, pratat med skojiga folk och så. Ska nog kolla på Bruce den allsmäktige sen. Tävling i morgon, ska vara i stallet vid åtta, och första start runt nio. Oj vad otaggad man kan vara (a) . Men det löser sig, får hoppas det går bra!

Pussilull

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0