31/3

I morgon börjar nya ladda-ner lagen gälla........
och i morgon är det den första april.. och i morgon är det engelska redovisning som jag precis har skrivit klart!

Varit med hansadansa idag, jättemysit! :D
Och äntligen är våren här, idag har det verklgen känts så!

och jag tycker den här låten är jätteeeeevårig!


nu ska jag se på house och käka ben & jerrys ;)

<3

30/3

TRÖTT morgon! Skola tidigt, sen hoppade jag av tåget en station tidigare när jag åkte hem, egentligen för att köpa tandkräm men köpte en glass och glömde tandkrämen helt! Sen hem och efter ett tag åkte jag iväg till stallet på Ungdomssektions möte. Mysigt mysigt! :) Sen åkte jag och pappa o släppte av Nicole och Johanna, och sen vidare till Ica för andra gången idag, och köpte tandkräm och en supertandborste! Det är en vanlig tandborste, med batteri så att det typ vibrerar! Konstiga grejer det finns, och den måste man ju ha. hehe :)
Kolla liite på spårlöst och åt middag och sen har klockan skuttat iväg till 22:25 och idag ska jag sova tidigt! eller ja, ganska tidigt! Igår pratade jag med jocke till typ halv tolv, sen somnade jag inte förrän tolv, halv ett... Men men! Franskaförhör på glosor i morgon, har inte pluggat ett duuuuuuuuugg. Pappa garvar åt mig för det, förstår inte?! x)

SOVDAGS! Och igår hade jag rekord på läsare ;) fast jag vill ju inte ha en spridd blogg, så det gör mig ingenting  att antalet är under 30 ! Nattinatti råå

<3


29/3

Ville bara säga tack till Joakim som har ställt upp och vaktat Erik den här veckan när jag har varit borta. Erik är sköldpaddan som är dryg att ha med sig på resor, så han fick stanna hemma! I morgon ska han få komma hem hit igen!
Så TACK Jocke ! :) <3

29/3 - hemma


20/3

Veckans absolut sista skoldag, underbart, right? :) Sen vidare till stallet på hoppträning med Ploppis, han är världsaaabäst!!
Hem o duscha och packa. Eller. Borde packa. Har inte gjort nått ännu och klockan har blivit tio. Åker till Sälen i morgon bitti med min syster o hennes kille, resten av famlijen åker lite senare på dagen. Inga åksjuketabletter så det ska vi stanna och köpa, och ja, när jag har packat, då är jag utrustad för en uuuuunderbar vecka i Sälen! :D
Kommer att ha data i bilen med internet i morrn, så jag kanske langar ett inlägg! :)
För övrigt är mitt hål, som jag har i örat, högst upp, superinfekterat ! :O vääärsta bölden, jag har fixat värsta plåstergrejset på det nu, tänker aldrig i hela mitt liv låta det växa igen! :D

nu mååååste jag packa!

<3


15/3

Nicole - Ja men asså, jag är ju tillsammans med ******* men det vet han inte än!

Haha så himla bra hjärtat! :D

 <3

15/3


MIGRÄN


14/3

Tänkte bara säga, MOBILEN ÄR FIXAD ;) Pappa fixade den samma kväll som min födelsedag, han uppdaterade programvaran och grejs, nu är den superbra :)

och jag är så glad, ta mej fan lycklig !

Haft lite kalas för släkt o så, fick presentkort, pengar, lite kläder!
Tävling i morrn. måste lära mig programmet!

<3

11/3 födelsedag

Kul. jätteskoj. faaaaaaaaaaaaaaaaaaan

fick en mobil, funka skitbra. tills två knappar sluta fungera. sen tre. Sen stängde jag av den för att sätta på den igen, då fungerar den inte att få på. KUL. och vi vet inte om dom tar in den för reparation eller om jag får ny direkt.
asså åååååh jag sätter mig snart och bölar nånstans :'(

10/3

STUDIEDAG!

Sov till typ tio, då ringde nicole och väckte mig, jag var jättetrött eftersom jag satt uppe länge igår ( :D :D :D ). Åt toast till frukost framför Top Model och hade det jätteskönt! Sen vid tolv åkte hon och jag iväg till Väsby Centrum och hade skitkul :o) Köpte lite allt möjligt, smink, underkläder, en everest-väst, present till emma och lite så ! 700 kr fattigare, buhu! Aja, snart löning igen. Det har varit en superhärlig dag, tack nicole! <3

Nu på kvällskvisten har jag precis skrivirt klart mitt no arbete och skickat det till skolan. Min storesyster är här och vi har pratat massa om sälen o så, jag åker med henne och sambon upp :) Och i morgon blir jag ännu ett år äldre, tihi, ibland är livet underbart!

<3

8/3

tävling idag, vi vann. Vi har alltså vunnit alla tävlingar i cupen nu, är klara till final.



SOOOOOVA


6/3

Grattis grattis grattis Emma :) 16 år just idag , inte illa!

Skola, seg dag, sen stallet. Hoppade Fanta, gick inte så bra... Men hon blev helt okej på slutet. Men men...
Skitstressad för den här helgen, jobba i morgon och sen tävling på söndag. Inte sova. herregud,det är ju typ det helgerna är till för!  Är ledig på tisdag iallfall, nice det!

För mycket i skolan, mycket med hästarna. Mycket att tänka på. Ont i huvudet mest hela tiden och har fått munsår. Himla skönt!
Jag längtar tills jag har jobbat i morgon, börjar 7 och slutar 4... Slänger in ett inlägg när jag kommer hem. Nu ska jag nog kolla på en film och sova, man är ju trots allt trött efter en sån här djävulsk vecka.


2 FUTTIGA VECKOR TILL SÄLEN! :) Eventuellt får jag åka tåg & buss upp, heeelt okej!
Längtar till i morgon kväll också, då blir det tjejmiddag hos Hannaskruttan, och min gulliga mamma har erbjudit sig att köra och hämta mig eftersom jag kommer vara som ett levande lik (a) 
 
Hörs i morrn!

<3

2/2

Fick det här nyss (hjärtat <3 ) , huhu vad fint <3333



" We go a party

And everyone turns to see

This beautiful lady

Thats walking around with me

And then she asks me

Do you feel alright

And I say yes, I feel wonderful tonight


I feel wonderful

Because I see the love light in your eyes

And the wonder of it all

Is that you just dont realize

How much I love you "


<3


1/3

Vilken dag! :)
Ponnycupen hela dagen, åkte vid halv tio, kom inte upp tidigare än så... (a) Jag var bara med och kollade och hjälpte till idag och jag är så stolta över mina flickor som vann båda matcherna ! Först hemma mot Upplands Bro, (stopp på donken)  och sen vidare till Huvudsta. Jag är verkligen stolt, ni var så jävla duktiga!
Nu är vi garanterade finalplats, fett nice! :) Pratade jättemycket med en av mina tränare när vi satt och kollade och påvägen hem i bilen o så, trevliga prickar det där!  Dom blir man också stolt över att man har som tränare! :)

Har precis ätit middag, och är skitsur! Övriga familjen vill åka till mormor & morfars "stuga" eller vad man ska kalla det, i norgnorge........ vi var där för två år sen, i två veckor och åkte sen till min morbror som också bor däruppe. Men wtf, JAG ÅKER INTE TILL DET DÄR JÄVLA HUSET IGEN!!!! Men "då blir det inget ridläger om du inte åker med, men hm, du måste med, du har inget val." fuck them... är så himla arg. Åker inte dit. helt seriöst. och om ajg gör det, så ska dom önska att jag inte hade gjort det.  Jag kan lätt åka till min morbror, dom har ett fint hus och så. Och coolt läge (strand neranför huset) men det andra huset asså, visst, det ligger fint. men för i helveette, när vi åkte därifrån sa jag att jag aldrig mer ska åka dit igen, det ska jag hålla. jag lovar.

och skola i morrn. fyyyyy fan

<3


RSS 2.0