27/5

Har precis tagit en kalldusch efter en springtur. SKönt idag, lite kallare ute!
Nu ska jag försöka få tag i en viss människa, o sen kanske sova. låter skönt :)
hihi, jag har uppsatsskrivning i franska, nationella, i morgon. Det läääär gå bra, not!

Idag har jag varit med Hanna efter skolan. Vi åkte hennes moppe hem till henne, stekte på balkongen en stund, jublade över nya ränder vi fick. Spanade in hennes nya trosor. Duschade. Åkte moppe till Ica, köpte jordgubbar o cola, sightsing (stavas?!) i bällsta, satte oss på en gräsplätt i en lekpark och mös järnet! Fan va mysigt det var asså! Sen drog vi hem till henne och lekte mästerkockar. Våran enda gäst blev hennes pappa, men han är asball! ;)
Och sen drog jag hem, med en mycket äckligt försenad buss, med ett busskort som redan gått ut sen några timmar...  :D göllit

<3


26/5


Mitt läge saknar Jocke


25/5

Nysprungen och nyduschad. Nu är jag definitivt inte smutsig, höhö :D

bara så ni vet x)

25/5

Mycket missförstånd. Och jag ber om förlåt för det, men du vet hur det är, och det var inte alls illa menat utan det skulle bli en skojig grej... Men men. Du vet vem du är, och jag vet att du läser min blogg ;)

Idag har jag vart o köpt godis med hanna efter skolan i visinge, elli kunde inte följa med för hon är sjuklig :( *krya pårej!*
Sitter här, nyduschad o så, och undrar om jag ska ta och sticka ut och springa, haha jag är nog bäst som kommer på sånt i efterhand :) Men det blir nog så om ett tag.

Varje dag lär man sig nått nytt, idag är dagens lärdom:  En tandkrämstub = Feber i en timme och väldigt ont i magen, risk för kräkningar.


24/5

Igår blev en lugn kväll, ont i halsen och sjukligt trött. Låg i soffan, spelade gitarr och kollade på film, det var mysigt! Har suttit på altanen och spelat lite nu efter frukosten, jag och Malin har ju en deal om att vi ska lära oss Hey there Delilah innan sommaren, straffet annars är hårt. Så jag kämpar för livet, haha.

Nu passar jag lillesyrran, mamma o pappa är iväg o köper lite grejer o ska kolla på en bärbar data till mig :)

Har hostat hela natten o inte sovit bra alls, och nu väntar mitt so arbete på att bli klar. Jippi! jag orkar inte, men de är lika bra att göra det. MEn först ska jag chilla enstund till!

see you later, alligator. haha


22/5

Brännbollstuneringen var idag. Den var rolig, jag har äntligen lärt mig slå bollar! :) Däremot började det regna efter ett tag. Vi förlorade en match o vann en, och gick därför int till finalen, men det gjorde inte oss nått utan alla vi, typ sexton superspeedade tjejer drog till donken på drottninggatan. Fast det var väldigt fullt där så några av oss åkte innan dom andra, bl.a. jag. Typ dog när jag kom hem, men satte mig och skrev min svenskauppsats. Så nu är jag äntligen klar med den!! På söndag ska jag skriva klart so:n, sen har jag inget plugg nästa vecka alls! Ska bli skönt att bli klar med allt.

Jag är så trött på alla äckliga fjortisar, alla grabbar som tror dom playar o tkr dom är asballa men dom är skittöntiga, alla äckel som tror dom är nått och BLÄ jag är ruttet trött på alla överdrivna jävla folk. Jag skulle vilja bura in mig i en ful koja, sova länge och bara vara ifred. fan va skönt.

Ska jobba med nicole o evelina i morgon. ska bli RIKTIGT SKÖNT. och jag är allvarlig. Då tänker man på något annat hela tiden. fan vad skönt.

Bien. Merci. Oui. jag hatar franska också, btw.

21/5

Sov hos Malin inatt, åt mysfrukost o drog till stallet med nicolen erfterdet :D Vi hade möte alla och övade inför brännbollstuneringen som är i morgon, haha xP
Var med Malin ien efter det, o busade på dagiset som heter Hatten ;) Vi kom på att vi ska skriva en låt o så, det är på g, lägger in när det är klart :)

Just nu sitte rjag och pratar med nicole i teelefon, tittar på min granne som spelar fotboll utanför fönstret med sin kompis. JAg älskar att man kan vara ute nu liksom!

Jaja, tidig morgon på Gärdet i morgon, för brännbollstuneringen för lag från olika ridklubbar, och klart vi är med där :)

Orkar itne skriva mer nu, men jag gör de nån annan gång!

<3

19/5

Min blogg är så vacker. Ingen header eller sånt. överskattat skit de där. eller inte, men jag orkar inte o kan inte. så lätt är det :)

TRÄNINGSVÄRK som fan. Usch o fy och blä. men i morrn har jag feta sovmorron o orientering, sen slutar jag. åh så skönt :)

19/5

Min blogg är så vacker. Ingen header eller sånt. överskattat skit de där. eller inte, men jag orkar inte o kan inte. så lätt är det :)

TRÄNINGSVÄRK som fan. Usch o fy och blä. men i morrn har jag feta sovmorron o orientering, sen slutar jag. åh så skönt :)

19/5-09

http://www.jesper.nu/filmer/djur/5760-Skoldpadda_och_sko/

Sitter i skolan med Sofia. Shit va vi har roligt!

11/5

Jag har, förlåt mig, inte orkar blogga, och kommer nog itne göra det på ett tag till heller! ;)
Men en kort update, vi har bajsmycket i skolan och jag är skoltrött som tusan. Vårat ÄGIGA lag kom trea i ponnycupen totalt, i finalen allstå, med några fåå poängs skillnad, riktigt surt, men jag är stolt ändå! Nästa gång ska vi äga järnet!
Min mobil är på lagning för andra gången, Det är alltså en Sony Erivcson w595 , lite varning på den alltså, och va jag har hört är det inte den enda av den modellen som har pajat.
Ja som sagt, vissamänniskor gör mig konstant glad, tack för det! Så nu ska jag fortstätta att vara glad!

<3

RSS 2.0