30/6

Idag mår jag fett mycket bättre!! :) Feberfri o grejer, woho!

Började bli ordentligt trött vid sju igår och somnade korta stunder fram till typ åtta. Då somnade jag ordentligt och vaknade vid nio igen, för att därefter somna igen och vakna nu på morgonen. Jag undrar om jga fick feber för att jag var så sjukt trött? Har ju inte sovit sådär jättemycket på sista tiden. Men men, Nu mår jag bättre vilket är skönt!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag nog till Jocke :)

28/6

JAG HATAR JÄVLA FUCKING SONY ERICSON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:(


27/6

Jag som hade trott att det skulle vara skönt att slänga sig på sängen, kika runt lite på internet och chilla järnet. MEN JAG ÄR SÅ JÄVLA RASTLÖS.
kom hem för en timme sen och klarar fan inte av att sitta still snart. Jag trivs i sånna miljöer jag har varit i... Men ja jag kan berätta lite :)

Jag var på ridläger i Flen med Nicole o massa andra brudar. Många var duktiga, men många var asdåliga. Synd för dom... hihi :) Jag hade en stor c-ponny,Marchall, svart och vitskäck. JÄTTEFIN! Seriöst, jag gillade inte honom först riktigt, men han blev klockren i både dressyr och hoppningen. Jag vill ha honom, åh, saknar skrutten redan! Vi har haft hopptävling idag, typ vid tio. Hela familjen var där, och massa andra människor också. Vi pimpade alla hinder igårkväll, så dom var fina och flummiga idag! :) Men min ponni var grym, och jag vann! Fast jag trodde itne jag skulle det men ah :) Nicole var aaaasduktig, hennes häst var lite konsitg, tyckte inte riktigt om den (a) .
JAg har varit ASALLERGISK hela veckan, synd för mig. Så nästa år måste jag kanske ta såndär allergispruta :( :( Men jag har ätit massa medicin, brukar äta 5 mg hemma, men de senaste dagarna har jag ätit 25 mg om dagen :) Och massa kortisonspray o ögondroppar o skit, men men, jag lever än!

Jag delade rum med Nicole, vi hade det grymt. Det fanns tre sängar, men vi använde ju bara två, så jag sov på två madrasser. Första nätterna sov jag ganska bra, till klockan var typ fyra, då vaknade jag o var aspigg o första natten gick jag ut o kissa och satt ute en liten stund på bänken utanför våran dörr. Så himla mysigt!
Det har varit typ 25 grader varje dag, och jag har tro't eller ej, fått lite färg ;)

Nu ska jag nog ta och duscha av mig de sista spåren av min finaste ponny! Buuuuuuuuuuhu.... :/

Tack för en underbar vecka, med hästar, sol & bad, och underbara människor :)

21/6



Nu åker jag om 50 min, :) Måste packa iordning det sista och göra nått åt mitt hår! Sen är jag så himla asredo!
Hoppas ni får det bra här hemma, hihi :)



iih

Kollade nyss inne på gymnasieintagning.se , hihi, jag har 290 poäng :) Typ nööjd :D tänkte bara säga det, hehe, min blogg, mitt samvete. Puss!


20/6

I morgon åker jag!!!
Shit vad nice det ska bli, jag längtar. Jag o mamma har precis vart och handlat o sååå :D All packning ligger på min säng, så himla mycket grejer!

Asså facebook.... lackade nyss på nån, haha jävla cp asså....!

Nu ska jag packa ner grejerna i väskor  :)


19/6

nu är jag jääääääättetrött! Har legat i sängen med datan och kollat runt en stund, men nu ska den klappas igen och ögonen få vila! :)
I morgon måste jag PACKA, jag har inte ens börjat, men det mesta är tvättat, - tror jag ? Det märker man!

Sov hos elli inatt förresten, vi hade skitmysigt, sen trillade robin in, och vi satt i köket o snackade ett tag, sen gick vi upp o la oss alla tre. Vid nio vaknade jag och åkte hemåt, vi skulle trots allt iväg tidigt liksom. Men det var jättemysigt hos ellifjotten, och vi åt världens goaste mat ;)

Natti!

18/6

Idag är det bara tre dagar tills jag åker, jag är faktiskt riktigt taggad just nu. Jag ska anstränga mig som aldrig förr, och ha det roligt som aldrig förr. Och kommer antagligen vara allergisk som en gris, sitter o nyser o så som fan nu, för mina ridbyxor är i mitt rum, grymt!

Jag var nyss i stallet, hämtade alla grejer, packade moppen full, tog en påse som jag höll i och brummade hemåt igen, rätt jättecoolt :) Ska till elliot om en stund och vara där till middan typ, ska bli myyysigt :) Det blir ingen bio innan jag åker, jag har typ 80 kr eller nått sånt... Men löning och månadspeng när jag är borta, vilket betyder några tusen :)

Jag ska nog ta o äta nånting, ta en alvdeon mot min onda nacke och vänta :)

Pojken åker till landet idag, från täckningen. Men men, det blir att höras på söndag :) sakna sakna!

Skriver i morgon skullejag tro, eftersom jag faktiskt, otroligt nog, har blivit rätt bra på att blogga, enligt mig själv. Sen om det är ASTRÅKIGT att läsa, det är en annan sak, så skyll er själva om ni gör det, hihi :)


Braaa låtar är bra :)

16/6



Att passa tider är inte våran grej. Men åh vad lycklig jag är!



11/6

I morgon slutar jag alltså skolan, med blandade känslor, med det ska mest bli underbart!
Efter avslutningslunchen som våra lärare hade med oss, (så söta) gick jag o mötte Jocke. Sen var jag med honom ett tag, jättemysigt! :)  Sen var jag tvungen att åka hem och rida. Men det gick bra det, haha, såhär sista gången hade vi bikinitema, sjukt. haha. I morrn har vi hoppning, då ska vi köra på pyjamastema ;) vi är så fantasifulla!

nu ligger jag i soffan, har döööööödligt tråkigt. Är allergisk. BLÄ. Hejdå!

10/6

jag är så glad att jag sitter inne, i stor tjocktröja och hotpants, när det regnar såhär. Jag fryser bara jag kollar ut... och det här ska vara sommar liksom! ;)

idag slutade vi typ kvart över ett, men jag väntade på tio i två tåget och gick med jocke som kom med det, till bussen. Sen skulle jag ta bussen men det tog typ två o en halv timme innan jag klev på nån. Det var jättemysigt, trots regnet!
nu är jag BAJSTRÖTT. Förstååår inte, och i morrn är det avslutningslunch i skolan, och jag har redan städat mitt skåp, yay!
Så ja. Klänning i morgon, woho.... ;)

nu ska jag steka vidare.

7/6

Idag var det tävling, jag red inte dressyren, men åkte upp vid nio och fotade mina homies! Anna red Oscar, SOM JAG SAAA, och vann! Nicole kom trea på våran buse chicco :) Duktiga sötnosar!
Jag tävlade som sagt Plopp, han var uuuurduktig. Trodde han skulle titta på ett av hindrerna, typ murar på sidorna, men han gasade järnet :) Han "jagade" hindren, han var superduktig, han är så duktig min älskling.  I omhoppningen var vi snabbast och vann!  Sen fick jag guld för årets bästa ponnyhoppryttare, nicole fick guld för årets bästa ponnydressyrryttare! Sen sjöng vi glatt på "we are the champions" hela vägen hem på moppen!

Det var en riktigt bra dag ! :) Jag är glad, riktigt glad!

Här är en bild från idag, Jag står o ser sjukt konstig ut i min nya, vita jacka

6/6

Idag var vi iväg på vår hemliga utflykt som mina tränare fixat! Vi åkte till Strömsholm, jag sov den sista biten dit och större delen hem, trots det är jag trött som ett djur nu. Synd, höhö.
Det var verkligen superroligt där, både dressyr o hopptävlingar och massa tält med affärer! Jag köpte ny jacka  (vit) och vita benlindor.

Igår åkte jag flak me min framtida man..... haha, sen var vi där på mottagning, det var jätteroligt o kul! Jag luktade mindre gott efter flaket måste jag säga, haha, men jag dsuchade o så mellan de o mottagningen. men jag har hört att öl ska vara bra för håret! ;)

Nu sitter jag här, kollar på "Vad kvinnor vill ha " eller nått sånt, eller ja, den står på! Det ärtyp 15 dagar kvar till jag och nicole åker nu, heeerregud vad jag längtar!
I morgon ska jag tävla Plopp, ska inviga min nya jacka, eftersom det är hoppning.. Eller jag tror att jag ska det, vi får se, haha. Jag har inte ridit en grabben på ett tag, vi får se lite hur det går. Men det blir nog bra :) Tror det är LC eller LB, jag har som vanligt inte riktigt 100 % koll ;)

Ja.... Det var väl det. Idag var jag skrivsugen, haha. Jag har ont i min tå. Nu ska jag se på filmen!

4/6



                                                                      SÅDÄR JA!

2/6

Jag har inte bloggat på länge av den anledningen, det är rätt trist och trist igen. och jaghar inte haft tid. Men iaf, SM i helgen, heeela helgen. Bal i fredags, denva rolig. Hm, idag har jag  vart i täby med elliotten, Vi hitta en klänning, vi köpte varsin! Ska ha den på fredag när jag åker flak :)

hm, jag har fått ny data, bärbar. Gillar den massa. och öh ja de var nog de som har hänt!

Idag har jag varit jättearg. Stackarna som har umgåtts med mig. Men vaaarför, VARFÖR måste jag alltid vänta en timme eller mer när de är betygsprat bara för att jag är sist på klasslistan?! Kan dom inte vända på de nån gång satt dom högst upp får vänta... Fan, idag slutade dom första vid tolv, JAG SLUTA KVART ÖVER ETT, och då tjatade jag, o fick hoppa före några andra... Fast de är inte därför jag har vart arg. men de tänker jag inte skriva här.. så egentligen är de onödigt att man har en blogg för man kan ändå inte skriva hemliga saker. jag ska nog göra en hemlig blogg för mig själv, som en dagbok!

heerå

RSS 2.0